24 oktober 2021
14:00

Karlslunds IF FK

Referat: Huddinge IF - Karlslunds IF FK

Det blev tyvärr förlust med 1-2 mot Huddinge på Källbrink under söndagseftermiddagen, detta efter att Ebrima Jaiteh reducerar i den andra halvleken och kanske bör har fått med sig en straff i slutminuterna.

Huddinge börjar matchen bäst under de första 20 minuterna. Sedan kommer Karlslund in i matchen och är det bättre laget fram till halvtidsvilan. Ställningen 0-0 i paus.

Inför den andra halvleken behöver mittbacken Carl Ekstrand Hamrén utgå med en lindrigare skada och anfallaren Ebrima Jaiteh byts in och det blir en mindre rokad av positionsbyten.

Huddinge gör 1-0 och 2-0 men inbytte Jaiteh ska alltså reducera till 2-1 efter ett skott centralt. I slutet av matchen boxas Jaiteh i ansiktet av målvakten som missar bollen men domaren friar och slutresultatet blir 2-1 till Huddinge och Karlslund åker på sin första förlust sedan den 11 september då United IK Nordic vann med samma siffror, och sviten stannar därmed på fem matcher utan förlust.

Nästa match och nästa möjlighet att påbörja en ny förlustfri svit är söndag den 31 oktober då Karlslund tar emot Trosa-Vagnhärad SK på Karlslund Arena med matchstart kl. 13:00.